HALAK

február 21. - március 20.

2008. év

Légy üdvözölve 2008-ban Halak.

Ez az év arra szolgál, hogy lefektesd azokat az alapokat, amelyekre aztán majd a 2008-as év során építkezel. A Jupiter, a növekedés bolygója a tavalyi év végén a Bakba és a tizenegyedik házadba lépett be, idén pedig folytatja útját ebben a házadban. Ez az áthaladás bővíti baráti körödet, gyakoribbá teszi érintkezésedet különböző csoportokkal, sőt előtérbe helyezi vágyaidat és álmaidat is.

Január 25-én a Plútó csatlakozik a Jupiterhez tizenegyedik házadban. Mint a legkülsőbb és a leglassabban mozgó bolygó, a Plútó hosszadalmas áthaladása - ami 2024-ig fog tartani - mélyreható és maradandó változásokat okoz életedben. Az elmúl évek során - amikor is a Plútó a Nyilason és a tizedik házadon haladt át - karriered finom és maradandó változáson ment keresztül. Az ezen időszak során átélt helyzetek némelyike ismét felbukkanhat, mivel a Plútó retrográd irányba fordul és visszatér a Nyilasba az év folyamán. Azonban november 26-ra végleg a Bakban köt ki.

A Szaturnusz tavaly szeptemberbe lépett be a Szűzbe, szemközti jegyedbe, és folytatja utazását az idei évben hetedik házadon át. Mivel ez a bolygó a fizikai létezés szabályait uralja, egy személyes kapcsolatod véget érhet, vagy új szintre emelkedhet. Minden azon fog múlni, hogy ez a bizonyos kapcsolat kielégíti-e szükségleteidet. Szerződések és jogi dokumentumok szempontjából a Szaturnusz a hetedik házban azt jelzi, hogy mindig el kell, hogy olvasd az apró betűs részeket, mielőtt bármit is aláírnál.

Az Uránusz, a hirtelen, kiszámíthatatlan események bolygója folytatja áthaladását jegyeden. 2003 óta abban tartózkodik, szóval már hozzászoktál energiájához. Életed egy vagy több területe hirtelen és váratlan változáson, megy, vagy fog keresztülmenni. Az Uránusz feladata a status quó felrázása, hogy kizökkentsen kényelmes rutinodból, hogy ezáltal növekedhess és fejlődhess kreatív, spirituális és személyes téren egyaránt. A Neptunusz továbbra is a Vízöntőn és tizenkettedik házadon halad keresztül, l998 óta folyamatosan. Mivel a Neptunusz a magasabb rendű inspiráció, valamint az illúziók bolygólya, lehet, hogy tévesen érzékeled saját valódi indítékaidat, vagy más, környezetedben lévő személyek valódi motivációit. Ugyanakkor ez az áthaladás igazán kedvez a pszichikai képességek kifejlesztésének, a korábbi életeidre való spontán visszaemlékezésnek, valamint az álomfejtésnek.

Ideális időszak a szerelemre.

Jelöld meg a március 12. és április 5. közé eső időszakot, amikor a Vénusz a jegyedben lesz. Romantikus éned szárnyalni fog. Sokkal művészibb is leszel ekkor, és a többiek sokkal kedvezőbb színben fognak látni. Sokkal magabiztosabbnak és érzékibbnek érzed majd magad, és ez hatással lesz arra, ahogy mások bánnak veled. Kiváló tartaléknapok kínálkoznak még a romantikára a június 18. és július 11. közötti időszakban, amikor a Vénusz a szerelem ötödik házán halad át és gyönyörű szöget zár be a Napoddal. További kitűnő napok a románcra még: a május 11. és 13., valamint szeptember 3. és 5. közötti időszak, amikor a Nap és a Jupiter egymással szemben helyezkednek el és kellemes energiaáramlás tapasztalható közöttük.

Ideális időszak a karrierrel kapcsolatos döntésekre.

A karriereddel kapcsolatos döntéseket október l8. és november l1. között hozd meg, amikor a Vénusz a tizedik, a karrieredet jelképező házadon halad keresztül. Ez szakmai szempontból meglehetősen gondtalan időszak lesz. Valójában olyannyira jól mennek majd a dolgaid, hogy hajlamos lehetsz hátradőlni és megpihenni. Ne tedd! Ragadd meg a lehetőségeket. Sokat fogsz utazni, valamint sok időt fogsz kollégáid és főnökeid társaságában tölteni ez idő alatt. A kommunikáció szintén alapvető fontosságú lesz.

2008. legszerencsésebb napja.

Minden évben a Jupiter kedvező szöget zár be a nappal, ez általában együttállás, amikor mindkét bolygó ugyanabban a jegyben tartózkodik. 2008-ban ez a szög a pompás trigon, és két időszakban következik be: május 11. és l3. között valamint szeptember 3. és 5. között. Ha valamilyen szerencsejátékon akarsz játszani, ezen időszakban tedd azt!