HALAK

február 21. - március 20.

2011. év

Életed jó nagy adag, olykor kaotikusan üdítő, máskor pedig egzisztenciálisan stresszelő zűrzavarral volt tele 2003 óta, amikor a forradalmár Uránusz belépett a jegyedbe, és elkezdte felrázni a dolgokat. Mostanra az alapok, amelyre az életedet építetted, gyökeresen megváltoztak. Idén esélyed van arra, hogy összerakd az egyes részeket, és beleépítsd ezeket a friss változásokat. Érezhetted az eljövendőt, amikor az Uránusz először érintette meg a Kos tüzét 2010. május 27. – augusztus 13. között, mielőtt visszacsúszott volna érzékeny jegyedbe az izgatottság utolsó lökete előtt. Alig várod, hogy előremozdulhass március 11-én, amikor az Uránusz visszatér az úttörő Kosba és anyagi forrásaid 2-es házába. A feladatod: beilleszteni ezt az újfajta céltudatosságot az életedbe. Bár az Uránusz 2018-ig marad a pénzügyeid 2-es házában, kapcsolatod az anyagi világgal már idén elkezd változni, amint különböző pénzkereseti lehetőségek kezdik el mozgatni fantáziádat.

A hatalmas Jupitert tartották uralkodó bolygódnak a Neptunusz 1846-os felfedezéséig. Jupiter 12 éves ciklusa tavaly hozta vissza a Halakba, kiszélesítve látóhatárodat, és új lehetőségeket villantva fel január 22-ig, amikor befejezi látogatását a jegyedben. A Jupiter együttállása a felvillanyozó Uránusszal január 4-én olyan hirtelen tudatossággal indítja el az évet, ami felrázza eddigi világodat, és megváltoztatja életed általános irányát. Igényed arra, hogy kitörj a múltból, újra lángra lobbantja a nyugtalanságot, amit először e két erős bolygó találkozása kavart 2010. június 8-án és szeptember 18-án. Jupiter a pimasz Koson és az önértékelés 2-es házán keresztül utazik át január 22-től június 4-ig, potenciálisan megnövelve önbizalmadat és fizetőképességedet. Március 28-án összeütközik a feladatmester Szaturnusszal, ezáltal szembesít téged pénzügyi és érzelmi akadályokkal, amiket megfontolt tervezéssel és kitartó türelemmel kell legyőznöd. Június 4-én az optimista Jupiter megkezdi egy éven át tartó látogatását a kiegyensúlyozott Bikában és közvetlen környezeted 3-as házában, ahol új gondolkodásmódok előtt nyítja meg elmédet, és növeli a barátokkal, családdal, illetve ismerőseiddel folytatott napi kapcsolattartásod intenzitását.

Modern uralkodó bolygód, a fantáziadús Neptunusz belemártja álmodozó lábujjait a Halakba Április 4. és augusztus 4. között, majd visszahúzódik a Vízöntőbe egy hosszabb, 5 hónapon át tartó időre, mielőtt visszatér jegyedbe. A Neptunusz tizennégy évig tartó merülése vízi világodban minden bizonnyal fejleszti intuíciódat, elmélyíti spiritualitásodat, és elmossa a valóság és az illúzió közti határokat. Eközben a gyógyító Chiron belép az együtt érző Halakba február 8-án, hogy erősítse az érzelmi traumákat és emlékeztessen rég elfelejtett sebekre, amelyek újból felszakadtak. A Chiron 2018-ig a jegyedben marad, és hatása a terjengős Neptunusszal folyamatos és hosszú távú lesz. Ez az együttállás megnöveli érzelmi sebezhetőségedet, valamint előrevetíti a fizikai és spirituális megújulást, amennyiben kész vagy megbocsátani magadnak és másoknak is.