Benedekné Virág Katalin
 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Felhasználó a bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalakra való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, amennyiben nem regisztrált felhasználója az oldalak egyik szolgáltatásának sem.

1.) A bvkati.hu és a blog.bvkati.hu honlapokon található bármilyen tartalom az oldalak üzemeltetőjének, Benedekné Virág Katalinnnak a szellemi tulajdona, mely tartalmak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használhatóak fel.
A bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalak bizonyos részeit Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti, kinyomtathatja, de ebben az esetben sem válik jogosulttá a további használatra, terjesztésre, fénymásolásra, átvételre, adatbázisban történő tárolásra, letölthetővé tételre, továbbá a tartalmak kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.
A bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalak teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak.
Azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon közvetíteni tilos!
Ezen feltételek megsértése esetén a bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalak tulajdonosa a jogsértéssel való felhagyást, és keletkező kárának megtérítését követelheti, ezzel együtt jogi lépések megtételére kényszerül.

2.) A bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalakon megtalálható hirdetések (szöveges hivatkozások illetve bannerek) és az oldalon található, harmadik fél által üzemeltetett oldalakra mutató hivatkozások (linkek) tartalmáért Benedekné Virág Katalin felelősséget nem vállal.
A bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalak és szolgáltatásainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a hivatkozott oldalakon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért - a felhasznált nagy számú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt - Benedekné Virág Katalin nem felel.
A bvkati.hu és a blog.bvkati.hu oldalakon nyújtott szolgáltatások keretében közzétett válaszokért és azok bármilyen következményeiért Benedekné Virág Katalin semmilyen felelősséget nem vállal. Üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt az oldalakon található információk felhasználása kizárólag Felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

 

(C) 2007 Benedekné Virág Katalin | Minden jog fenntartva. | Készítette: kaf